We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Voeding- en huidpraktijk ‘LEKKER in je huid’

zaterdag 3 juli 2021 door

Voeding- en huidpraktijk ‘LEKKER in je huid’

Met trots vertelt Boekels onderneemster Imke Vogelsangs graag wat meer over haar voeding- en huidpraktijk: LEKKER in je huid: “Het is een uniek concept waarin ik mijn klanten, met behulp van huidverbeterende behandelingen, het juiste productadvies voor thuis en een voedingsadvies meegeef, die zorgen voor een mooie en gezonde huid.”

“Dit concept is geheel ontstaan vanuit mijn eigen struggles én passies. Al jaren worstelde ik zelf met puistjes, onderhuidse ontstekingen en mee-eters. In eerste instantie op mijn rug en later ook in mijn gezicht.” Ze vult aan: “Als schoonheidsspecialist zorgde ik altijd dat ik mijn huid goed verzorgde, maar blijkbaar was dit niet genoeg. Mijn onzuivere huid accepteren? No way! Er moest een oplossing zijn!” Daarna heeft Imke zich laten opleiden als diëtist, en zo geleerd wat een gezond voedingspatroon voor haar is. En dat had zeker wel wat resultaat, maar niet het resultaat wat ze in eerste instantie hoopte. “Ik merkte dat mijn huid specifieke adviezen nodig had. Toen kwam ik in aanmerking met beautyfood: gezonde voeding speciaal voor je huidgezondheid. Dat heeft echt voor mij het resultaat geleverd waar ik op hoopte: ik hoef mijn huid niet meer te verdoezelen achter mijn make-up en ik kan mijn huid laten stralen zonder dat ik me daar onzeker over voel.”

En natuurlijk eet ze ook wel eens iets wat minder goed voor de huid is. “En ja dan heb ik weer een paar puistjes, maar vervolgens weet ik ook weer hoe ik mijn huid het beste kan verzorgen van zowel binnenuit als buitenaf waardoor het weer tot rust kan komen.” Dat is wat ze andere mensen ook gunt! Met haar achtergrond, opleidingen en eigen ervaringen helpt ze graag anderen met het verbeteren van de huid.

“Samen met mijn klant ontwikkel ik een voedingspatroon wat beter is voor de huid én dat past binnen de individuele voorkeuren van hem of haar.” Niet zomaar dus een ‘standaard’ schoonheidssalon waar gezichtsbehandelingen worden aangeboden, maar een persoonlijk programma waarbij klanten begeleid worden naar een mooie en gezonde huid!

Voor meer info check de website of volg LEKKER in je huid op Instagram.

Donkstraat 3a
5427 HA Boekel
06-29334090