We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

GEANNULEERD: Voorleesworkshop voor (groot)ouders

maandag 26 oktober 2020 door

GEANNULEERD: Voorleesworkshop voor (groot)ouders

Op dinsdag 17 november van 10.00 uur tot 11.00 uur organiseert Bibliotheek De Lage Beemden een voorleesworkshop in Bibliotheek Boekel. De workshop is bedoeld voor (groot)ouders van een kind in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Deelname is gratis. Er is plek voor maximaal 8 deelnemers. Inschrijven kan vóór woensdag 11 november via www.bibliotheeklagebeemden.nl, telefonisch via 0492 – 323245 of aan de balie in de bibliotheek.

De workshop gaat door bij minimaal 3 deelnemers. Met voorlezen maken kinderen herinneringen voor het leven. Voorlezen maakt je leuker! Ook grootouders vervullen een grote rol in het leven van hun kleinkinderen. En hoe leuk is het om gezellig samen een boekje te lezen en kinderen kennis te laten maken met de wereld van de boeken? Daarnaast heeft voorlezen een positief effect op woordenschat, spelling en tekstbegrip.