We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Voorleesworkshop voor grootouders

maandag 18 mei 2020 door

Voorleesworkshop voor grootouders

Op dinsdag 17 november van 10.00 tot 11.00 uur organiseert Bibliotheek De Lage Beemden een voorleesworkshop voor opa’s en oma’s in Bibliotheek Boekel. De workshop is bedoeld voor grootouders van een kind in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Deelname is gratis. Er is plek voor maximaal 15 deelnemers. Inschrijven vóór woensdag 4 november. Dat kan hier online of telefonisch via 0492 – 323245 of aan de balie in de bibliotheek. De workshop gaat door bij minimaal 5 deelnemers.

Met voorlezen maken kinderen herinneringen voor het leven. Voorlezen maakt je leuker! Grootouders vervullen een grote rol in het leven van hun kleinkinderen. En hoe leuk is het om gezellig samen een boekje te lezen en kinderen kennis te laten maken met de wereld van de boeken. Daarnaast heeft voorlezen een positief effect op woordenschat, spelling en tekstbegrip.

Tijdens de activiteiten van Bibliotheek De Lage Beemden worden er mogelijk foto’s gemaakt voor eventueel gebruik op Social media of in gedrukte of online uitingen. Heb je bezwaar tegen het maken en publiceren van beelden en opnames? Maak dit dan kenbaar bij de activiteit op de dag zelf.

Lees hier meer informatie over deze activiteit.