We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Voorlezen tijdens inloopuurtje BoekStartcoach

donderdag 10 januari 2019 door

Voorlezen tijdens inloopuurtje BoekStartcoach

Voorlezen is goed voor de taalontwikkeling van jonge kinderen. Daarom gaan we tijdens de Nationale Voorleesdagen ook voorlezen bij het inloopuurtje van de BoekStartcoach.

De BoekStartcoaches Marjon en Angelique lezen het verhaal Een huis voor Harry voor, met behulp van het Japanse vertelkastje. Harry is de hoofdpersoon uit Een huis voor Harry, het Prentenboek van het Jaar dat werd geschreven door Leo Timmers. De kinderen horen hoe Harry verdwaalt maar dankzij zijn vrienden toch zijn huis weer terugvindt. Het voorlezen vindt plaats op dinsdag 29 januari van 9.30 – 10.30 uur in Bibliotheek Boekel. Voor alle kinderen van 0 – 6 jaar die tijdens de Nationale Voorleesdagen lid worden van de bibliotheek ligt een kleine verrassing klaar (zolang de voorraad strekt).