We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Voorstelling ‘Good, better, best!’ HELDER Theater

zaterdag 16 oktober 2021 door

Voorstelling ‘Good, better, best!’ HELDER Theater

Team Respect.Boekel organiseert op 1 november een voorstelling met korte toneelstukjes genaamd ‘Good, better, best!’. Het gaat over talenten, succes en falen bij kinderen en pubers. De voorstelling wordt gehouden in Nia Domo en de entree is gratis.

Korte hilarische toneelstukjes van HELDER Theater laten duidelijk zien hoe het niet moet: Overdreven controlerend en te streng zijn, werkt stressverhogend voor alle partijen. Maar als zogenaamde ‘curlingouders’ alle obstakels wegnemen voor het kind, zorgt dat ervoor dat zoon of dochter niet in staat is om op eigen benen te staan.

Wat dan wel?
Helder Theater neemt het publiek mee in de problematiek van het omgaan met stress en prestatiedruk bij jongeren. Wat zijn de oorzaken, gevolgen maar vooral ook de oplossingen!

Ook als uw kind nu (nog) geen druk ervaart is het nuttig om te weten hoe je dat zo kunt houden.

Toeschouwers worden actief betrokken door middel van herkenbaar spel. Acteurs maken lastige en spannende onderwerpen bespreekbaar. Tijdens zorgvuldig vormgegeven theaterstukken gaan zij direct aan de slag met de meningen en suggesties uit het publiek.

Enkele reacties van ouders op deze bijeenkomsten: “leuke avond”, “een actueel thema waar veel ouders mee worstelen”, “zeer interessant”, “mag voor mij tot een vervolg leiden”, “verrassende inzichten” en “korte stukjes theater goede aanvulling op het verhaal”.

Voor ouders, begeleiders, trainers, coaches, leerkrachten, pedagogisch medewerkers en andere geïnteresseerden:

Meld je NU aan voor 1 november 2021 in Nia Domo, Boekel.
Aanmelden gaat door op deze link te klikken. Vanaf 19:30 bent u welkom voor een kopje koffie of thee. De start van de voorstelling is om 20:00 en het einde van de bijeenkomst is om 22:00.

Vanwege de huidige covid-maatregelen heeft iedereen bij binnenkomst van Nia Domo (=horeca) een geldig coronatoegangsbewijs nodig (vaccinatiebewijs, negatieve testuitslag of bewijs dat u hersteld bent van corona). Ook bij deze bijeenkomst.

Indien u ná aanmelding alsnog verhinderd bent, graag per e-mail afmelden (respect.boekel@gmail.com) zodat anderen alsnog uw plek bij de bijeenkomst kunnen innemen.

Graag tot ziens bij de bijeenkomst!
Team Respect.Boekel