We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Voorstelling bij Toneelvereniging Open Doek

woensdag 5 februari 2020 door

Voorstelling bij Toneelvereniging Open Doek

Toneelvereniging Open Doek presenteert: ‘Ja, ik wil … denk ik’. De vereniging speelt dit jaar een klucht, geschreven door Nico Torrenga.

Een korte samenvatting: Patricia heeft een praktijk in een plaatsje, dat Venhorst zou kunnen heten. Deze praktijk is gekocht met de financiële garantie van haar vader en wordt op dit moment verbouwd. Patricia is niet getrouwd en geniet volop van het leven. Lucie, haar assistente, houdt haar nog enigszins in het gareel. Maar na een avondje stappen, gaat het mis. Patricia’s vader trekt zijn steun in en Patricia moet aan een nieuwe geldschieter komen. Ondanks alles draait de praktijk gewoon door. Dan bedenken Patricia en Lucie een plan om aan geld te komen, maar of vriendin Janine hier vrolijk van wordt?!

Op vrijdag 27 en zondag 29 maart, vanaf 20.00 uur kunt u komen kijken naar deze klucht, in gemeenschapshuis De Horst in Venhorst.

Kaarten zijn te koop via Ingrid (0492 322307), Dorry (06 12042194) en in het Winkeltje in Venhorst.

Wij hopen jullie allemaal te zien!