We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

ANNULERING – Voorstelling bij Toneelvereniging Open Doek

vrijdag 13 maart 2020 door

ANNULERING – Voorstelling bij Toneelvereniging Open Doek

Update 13 maart 2020: Gezien de vernieuwde maatregelen die de overheid heeft gesteld m.b.t. het coronavirus zijn we jammer genoeg genoodzaakt onze voorstellingen van 27 en 29 maart uit te stellen.

We gaan onze voorstellingen natuurlijk nog wel ten tonele brengen, maar op een later tijdstip. Afhankelijk van de ontwikkelingen wachten we nog even met het vermelden van een nieuwe datum. Wij houden u hierover nauwgezet op de hoogte.

Heeft u de kaartjes al betaald? Deze blijven geldig voor de nieuwe data.
Hopelijk kunnen we snel met nieuwe datums komen.

Met vriendelijke groet,
Toneelvereniging Open Doek Venhorst


Toneelvereniging Open Doek presenteert: ‘Ja, ik wil … denk ik’. De vereniging speelt dit jaar een klucht, geschreven door Nico Torrenga.

Een korte samenvatting: Patricia heeft een praktijk in een plaatsje, dat Venhorst zou kunnen heten. Deze praktijk is gekocht met de financiële garantie van haar vader en wordt op dit moment verbouwd. Patricia is niet getrouwd en geniet volop van het leven. Lucie, haar assistente, houdt haar nog enigszins in het gareel. Maar na een avondje stappen, gaat het mis. Patricia’s vader trekt zijn steun in en Patricia moet aan een nieuwe geldschieter komen. Ondanks alles draait de praktijk gewoon door. Dan bedenken Patricia en Lucie een plan om aan geld te komen, maar of vriendin Janine hier vrolijk van wordt?!

Op vrijdag 27 en zondag 29 maart, vanaf 20.00 uur kunt u komen kijken naar deze klucht, in gemeenschapshuis De Horst in Venhorst.

Kaarten zijn te koop via Ingrid (0492 322307), Dorry (06 12042194) en in het Winkeltje in Venhorst.

Wij hopen jullie allemaal te zien!