We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Vroegevogel wandeling Venhorst

woensdag 11 april 2018 door

Vroegevogel wandeling Venhorst

Op zondag 6 mei organiseren leden van de vogelwerkgroep Boekel-Venhorst een gratis publiekswandeling voor natuurliefhebbers. 

Om 7.00 uur kunnen geïnteresseerden zich verzamelen bij de ingang van Voskuilenheuvel aan de Schepersdijk in Venhorst. Iedereen mag vrij aansluiten. Goed schoeisel en warme kleding is aan te bevelen, een verrekijker is wenselijk maar niet noodzakelijk. De wandeling duurt ongeveer 2 uren.

Tijdens deze wandeling over De Perekker hoor èn zie je de natuur langzaam ontwaken. Vogels gebruiken de vroege morgen om volop te zingen. Eigenlijk zeggen ze hiermee tegen soortgenoten: wegwezen, dit is mijn leefplek!

Nachtdieren zoals vleermuizen gaan dan juist slapen. Dauw ligt als een deken over kruiden en struiken. Alles is fris en misschien zien we tijdens het wandelen wel een ree.

Een unieke natuurbelevenis! Geniet van de ochtendrust!