We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

vv Handel – Boekel Sport: 2-1

maandag 2 maart 2020 door Redactie inBoekel

Boekel Sport had meerdere redenen om vandaag tegen Handel extra goed voor de dag te komen. De huidige stand op de ranglijst en dan met name in de periode, gewoon de derby, en niet onbelangrijk de stevige nederlaag van half oktober, die het thuis leed tegen buurdorp Handel.

Na ongeveer 100 minuten voetbal was het resultaat niet positief genoeg. Handel boekte een zeer gelukkige overwinning en Boekel leed een zure nederlaag. De Boekelse defensie had haar zaakjes wederom goed op orde. Er werden geen kansen weggegeven. Behalve dan die ene kans in de 43e  minuut. Bij een Handelse corner in een overvol strafschopgebied kon Jan van Grinsven ongehinderd in het Boekelse doel koppen. De echte Handelse vreugde duurde slechts 1 minuut. Toen tekende Tim Schuyers op zijn eigen wijze de terechte 1-1 aan. Acht minuten eerder was het netje ook al eens gevonden, maar toen maakte buitenspel een einde aan dit feestje. De tweede helft gaf een zelfde spelbeeld. Een licht overwicht voor Boekel Sport. Handel bleef gevaarlijk, zelfs met uitballen. In de 70e minuut werd een Handelse vrije trap door een Boekelse verdediger met het hoofd verlengd. Precies op het hoofd van Ruud Konter, de maker van Handels tweede doelpunt. 2-1! Boekels eerste achterstand had geleerd dat het snel weer gelijk kon worden.  De pogingen daartoe werden wel ondernomen, maar vonden geen genade in de Handelse tegenstander. Alles werd uit de kast gehaald om deze voorsprong vast te houden. Ook de minimaal 8 extra toegekende speelminuten  door leidsman Tonnie van Heugten, waren voor een terechte gelijkmaker niet voldoende. De twaalfde man, het publiek, was ruimschoots aanwezig.

Mogelijk dat de trouwe supporters volgende week thuis tegen Avanti worden getrakteerd op een overwinning! Wees welkom!