We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

VVD Boekel Venhorst stopt

woensdag 17 mei 2017 door

VVD Boekel Venhorst stopt

Op de Facebook pagina van VVD Boekel Venhorst was het maandagavond al te lezen. De Partij gaat niet meedoen met de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 in Boekel Venhorst.

Tijdens een bijeenkomst in Nia Domo vertelde de huidige fractievoorzitter Walter Manders dat hij niet doorging na acht jaar. Er was ook niemand die de partij wilde gaan leiden tijdens de komende verkiezingen. Hierdoor zat er niks anders op dan de spreekwoordelijke ‘stekker’eruit te trekken. In een lokaal blad werd nog een poging gedaan om iemand te vinden die de politieke partij op sleeptouw wilde nemen. Toen duidelijk was dat die zich niet had gemeld was het einde verhaal.

Boekel niet de eerste

Dat de VVD in Boekel komend jaar niet mee doen komt in de regio al vaker aan de orde. In Gemert- Bakel is de VVD al een aantal jaren niet meer in de raad aanwezig. In Laarbeek stopte de VVD vier jaar geleden.