We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Nieuwe fractievoorzitter VVD Boekel Venhorst

woensdag 7 oktober 2020 door

Het coronavirus heeft in onze mooie gemeente Boekel veel inwoners persoonlijk diep geraakt. Bij menig gezin is het verdriet om het verlies van een dierbare groot. Andere daarentegen zijn door corona langere tijd uitgeschakeld en hebben soms een lange weg te gaan naar een volledig herstel. Sommige echter zullen blijvend de gevolgen ervaren van dit verschrikkelijke virus. Als VVD fractie willen wij ons medeleven uitspreken naar eenieder die door het coronavirus zo zwaar geraakt is.

Ook binnen de VVD fractie heeft corona haar sporen nagelaten. Een direct gevolg hiervan is dat de fractievoorzitter van de VVD gemeente Boekel, Nicole Dijcks – Mijland, per 1 oktober 2020 noodgedwongen haar functie overdraagt aan de heer Ferenc Koolen.

Ferenc Koolen neemt de functie van fractievoorzitter van de VVD in eerste termijn over voor een periode van 16 weken en zal in de raadsvergadering van 8 oktober geïnstalleerd worden als VVD raadslid van de gemeenteraad Boekel. Met deze maatregel waarborgt de VVD fractie de belangen van het coalitieakkoord en vooral de belangen van de inwoners van onze gemeente.

VVD fractie Boekel-Venhorst

Nieuwe fractievoorzitter VVD Boekel Venhorst