We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Walk&Talk voor werkzoekenden

maandag 5 juli 2021 door

Walk&Talk voor werkzoekenden

De Bibliotheek in Veghel organiseert elke maand een bijeenkomst voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk in onze regio: Walk&Talk dé koffiepauze onder werkzoekenden.

Afgelopen maanden kon de workshop niet in de Bibliotheek plaatsvinden maar waren we online actief. Vanaf deze maand is de Bibliotheek in Veghel weer geopend en kan ook deze workshop plaatsvinden. Dit doen we op woensdag 14 juli van 10.00 uur tot 11.30 uur.

De gastspreker van deze bijeenkomst is Britta Berg, van PIM Werkt. Waar zij o.a. verbindingen legt tussen werkgevers en werknemers in Meierijstad, Boekel en Bernheze. Bij PIM Werkt wordt gewerkt aan werk voor iedereen. Voor werkgevers, werknemers, werkzoekenden en zzp’ers. Persoonlijke aandacht, delen van kennis & ons netwerk is een belangrijk speerpunt, daarnaast is het leggen van de juiste verbindingen een onderdeel van hun werk. Zodat de beste oplossing voor de werkzoekende gevonden wordt. Britta Berg legt woensdag uit wat zij kan betekenen voor werkzoekenden.

Na de presentatie is er tijd om ervaringen te delen.

Meld je online aan via https://bit.ly/3xnSkfG om gratis online deel te nemen. Je kunt ook een mail sturen naar vjh@nobb.nl of bellen naar de Bibliotheek 0413-342705.

Neem voor meer informatie contact op met Janneke van Hemmen, vjh@nobb.nl of 0413- 342705