We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Walricktocht WTC Boekel

zondag 13 september 2020 door

Walricktocht WTC Boekel

Een mooie nazomer waarvan we kunnen genieten. Zo ook deze zondag waar we met 21 fietsers de Walricktocht gingen rijden. Weer netjes verdeeld over twee groepen reden we richting de Middenpeelweg. Het was wel wat frisjes, maar de temperatuur zou snel oplopen.

In Velp gingen we via de dijk, om zo in Grave weer over de brug naar Balgoij te fietsen. Mooie omgeving en weinig verkeer. Na Wijchen reden we een stukje langs de Berendonck. Bij de Walrick was de koffiepauze en wat treffen we het toch steeds dat we buiten op het terras in het zonnetje kunnen zitten. Ze waren ook snel met de koffie, hier zou je wel een tijdje willen blijven zitten. Maar ons streven is om 12 uur weer terug te zijn in Boekel.

In Linden reden we om de Kraaijenbergse plassen en ook dat is een mooie omgeving. Vanuit Beers, Sint Hubert en Mill was het niet ver meer naar Boekel. Na 88 kilometer stonden we warempel al om kwart over 11 op het plein. Dan is het volgend jaar of ‘later vertrekken’ of ‘de tocht langer maken’, dat mogen de voorrijders  beslissen.

Een paar rode hoofdjes waren wel na afloop te zien, iedereen had weer genoten van een mooie tocht. En Henk kwam bij Joep weer helemaal tot rust. Volgende week rijden de A+ en  de A-groep de Heldentocht, de B-groep rijdt de Bossche boltocht en de C-groep rijdt de Lindentocht.

Tot volgende week.
P. da Leuse
www.wtcboekel.nl