We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Wandelaars en fietsers gezocht!

zaterdag 18 september 2021 door

Wandelaars en fietsers gezocht!

Buurtpreventie Boekel is op zoek naar mensen die mee een oogje in het zeil willen houden in de wijken van Boekel en Venhorst.

“Regelmatig lopen of fietsen we door de wijken en/of het buitengebied van Boekel en Venhorst. Door een oogje in het zeil te houden en eventuele misstanden te delen met de gezaghebbende instanties kunnen we op deze manier een bijdrage leveren aan een betere veiligheid en leefbaarheid binnen de Gemeente.”

De looprondes worden (meestal in de avonduren) periodiek georganiseerd na gelang de beschikbaarheid van de deelnemers. Je kunt per keer aangeven of je deel wilt nemen. Wandel of fiets je graag en wil je een bijdrage leveren aan de veiligheid en leefbaarheid in Boekel? Meld je dan nu aan. Dit kan door een mail te sturen naar info@buurtpreventieboekel.nl.