We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Wandelaars gezocht

zondag 12 januari 2020 door

Wandelaars gezocht

Al ruim 20 jaar bestaat er Buurtpreventie in Boekel. Hierbij zetten afgevaardigden uit de diverse wijken van Boekel en Venhorst zich in om in samenwerking met de gemeente, politie en BOA’s de veiligheid en leefbaarheid binnen de Gemeente te verhogen.

Dit doen wij door middel van voorlichting en diverse projecten. Zo zijn we ruim een jaar geleden gestart met organiseren van looprondes. We lopen dan een rondje van 45/60 minuten met kleine groepjes door de wijken van Boekel en Venhorst om eventuele misstanden waar te nemen. Dit gebeurt in samenwerking met de politie en de gemeente.
Zo kunnen we elkaar op de hoogte houden van de zaken die wat extra aandacht behoeven.

Onze loopgroepen zijn niet opgestart met de bedoeling om als een soort mobiele brigade de wijken van Boekel en Venhorst “schoon te vegen”. De bevoegdheden van leden van een loopgroep zijn gelijk aan die van elke andere inwoner van Boekel. Zie de loopgroepen meer als een groep wandelaars die hun ogen en oren goed de kost geven.

De looprondes worden periodiek georganiseerd na gelang de beschikbaarheid van de deelnemers. U kunt per keer aangeven of u deel wilt nemen.
Wandelt u graag en wilt u een bijdrage leveren aan de Veiligheid en leefbaarheid in Boekel? Meld u dan aan voor de looprondes.
Dit kan door een mail te sturen naar info@buurtpreventieboekel.nl.