We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Wandelen samen met Boekel Sport

maandag 24 december 2018 door

Op 3 januari 2019 organiseert voetbalvereniging Boekel Sport voor de wandelliefhebbers een wandeltocht van 3 en 5 kilometer. Het houdt dan tevens ’s avond haar nieuwjaarsreceptie.

Twee jaar geleden werd de wandeltocht voor de eerste keer gehouden en liepen de wandelaars voor de ziekte ALS. Die avond kon de organisatie een mooi bedrag aan de stichting ALS overhandigen.

Dit jaar is gekozen voor  de ‘oudere medemensen’ in Boekel. Het idee is om van de opbrengt de senioren een mooie middag/dag te kunnen geven.

Donderdag 3 januari vanaf 18:30 uur kan er ingeschreven worden in de kantine en vanuit daar gewandeld worden. Het inschrijfgeld voor 3 km is drie euro en voor de 5 km betaal je vijf euro. Kinderen t/m 12 jaar betalen 1,50. euro. Vrije giften zijn uiteraard ook van harte welkom.

Iedereen mag meedoen!!

Zorg dat u tijdens de wandeling gezien wordt met o.a een veiligheidshesje of reflecterende kleding.  dus ‘VAL OP’ tijdens de wandeltocht