We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Wat een bijzonder jaar

zaterdag 11 juli 2020 door

Wat een bijzonder jaar

Wat een bijzonder jaar. Een jaar om nooit te vergeten. We begonnen op een nieuwe school. Nieuwe, frisse lokalen. Een fijne leer-werkplek voor ons samen. Ouders komen in de ochtend gezellig even mee naar binnen. En zo hoort het ook. We doen het samen.

Dit is een ingezonden stuk van OBS Uilenspiegel.

Op woensdagmiddag samen met ouders leerspelletjes spelen. Gezellig en leerzaam. Samen op kamp. Samen lezen. Samen ateliers. Samen. En zo hoort het ook.
En toen plots… Begin maart… Corona velt Nederland. Corona zet de wereld op zijn kop. De school gaat dicht. Thuisonderwijs.
Groot compliment aan jullie ouders. Wat een omschakeling. Wat ver weg van het normaal.

Gelukkig kan momenteel in Nederland weer iets meer, samen. Op gepaste afstand. Dat wel. Wat zijn wij blij dat jullie er zijn. Allemaal. Wat voelt dat vertrouwd. Laten we hopen dat we weer snel samen mooi onderwijs kunnen maken. Samen op kamp. Samen ateliers. Samen lezen. Samen. Omdat het zo hoort.

Omdat we verbonden willen zijn met jullie en de kinderen. Daarom.

Team Uilenspiegel,
Sjaak van Moorsel