We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

We gaan nog steeds voor BoeCult!

woensdag 21 juli 2021 door

We gaan nog steeds voor BoeCult!

De vernieuwde maatregelen hebben gezorgd voor wat onzekerheid. Nu staat gesteld dat we deze maatregelen t/m 13 augustus in acht nemen. Dat betekent dat we zaterdag 28 en zondag 29 augustus kunnen genieten van BoeCult zoals we het voor ogen hebben! Laten we daar met vol goede moed naar uitkijken!

Disco op de zaterdag
We sluiten de muzikale zaterdag af met een knallende disco. De afgevaardigden van hét discofeestje van Nederland: Team Disco Snolly. Een hogere concentratie Snolly ga je niet krijgen. Verwacht 90 minuten aan de grootste discoklassiekertjes, gemengd met wat 80’s hier en daar en dat in een house-sausje, zodat de energie je om de oren raast! Het team is compleet met twee volledig in pailletten gehulde Angels. Schud de heupjes los en laat de voetjes niet stilstaan!

Covers op de zondagmiddag
Met een arsenaal aan nummers, zo’n 5.000, kan de coverband The Originals spelen wat je maar wilt. Welk liedje je ook wilt horen; The Originals spelen het direct voor je. De beste coverband van Nederland geeft een interactieve show om nooit te vergeten. Het publiek staat centraal tijdens de show en iedereen mag vanaf het verzoekjespodium bepalen wat The Originals gaan spelen. Wees er in de middag op tijd is het devies! Komt jouw favoriet ten gehore?

Goochelen met The Zambini’s
Het is precies 100 jaar geleden dat The Great Zambini is verdwenen in de grote magisch kist….helaas is hij nooit meer terug gevonden. Gelukkig is er nog één erfgenaam over die niet alleen de nieuwe eigenaar wordt van de magische kist, de goochelkoffer, maar tot zijn eigen verbazing ook van de assistente! Op BoeCult gaat ‘s zondags na 100 jaar de mysterieuze koffer open, wat de start is van een komische goochelshow met een zeer verassende finale!

Theater, muziek en ambacht in één
Vreemde experimenten, vuur en aparte muziek. Zo kunnen we De Muzikale Smid wel omschrijven. Met z’n knutseltalent en muzikaliteit tovert hij het ene na het andere instrument uit zijn véél te grote handen. Het maakt en bespeelt álles, ter plaatse. Dat moet je gezien hebben. En dan hebben we het niet eens gehad over zijn experimenten met elektriciteit en vuur. Laat je meenemen op de humorvolle reis van De Muzikale Smid in het park van BoeCult!

Met de week wordt het programma bekender. We gaan er hoe dan ook een mooie editie van maken. Neem ook gerust een kijkje op onze website www.boecult.nl en de sociale kanalen. Tot zover, tot BoeCult!