We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Webinar GGD voor ouders van kinderen uit groep 8

dinsdag 2 juni 2020 door

Webinar GGD voor ouders van kinderen uit groep 8

De ouder-kindavonden op de basisscholen in de gemeente Boekel gingen helaas niet door wegens de coronamaatregelen dit schooljaar. Samen met GGD collega’s hebben we een alternatief ontworpen voor deze ouderavond, namelijk het webinar: ‘Help!? Mijn kind wordt puber’.

Deze staat gepland op 10 juni as. om 19.00 uur. Middels dit webinar willen we ouders inspireren en handvatten geven hoe om te gaan met uitdagingen die de puberteit met zich mee brengt. Wij hopen op deze manier ouders alsnog te kunnen bereiken met de waardevolle informatie van het webinar.

Presentatie door
Anja Sijbranda en Evelien Specken

Duur
45 minuten

Lees meer informatie en schrijf je hier in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Voor vragen kun je contact opnemen met Geke van Dick (g.van.dick@ggdhvb.nl). Inhoudelijke vragen kun je tijdens het webinar stellen via de chat.