We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Webinar: middelengebruik; hoe signaleer je het en wat kun je doen?

maandag 22 november 2021 door

Webinar: middelengebruik; hoe signaleer je het en wat kun je doen?

GGD Hart voor Brabant organiseert een webinar voor docenten die les geven op het voortgezet (speciaal) onderwijs. Deze webinar is op 25 november en gaat over middelengebruik onder leerlingen.

Het valt niet te vermijden: jongeren komen vroeg of laat in contact met alcohol, drugs en gamen. Als docent zie je de jongeren een groot deel van
de week en vallen je misschien zaken op. Tijdens het webinar spelen twee acteurs van Helder Theater en een professional van Novadic Kentron situaties uit die je als docent mogelijk al herkent of die mogelijk nog zullen komen. Via de chat en verschillende polls zullen we met jou in gesprek gaan. We zullen je meer vertellen over zaken als: Hoe signaleer je het gebruik van alcohol, drugs en gamen? Wat zijn signalen van problematisch gebruik? En wanneer ga je met een leerling in gesprek? Dit webinar is speciaal voor docenten die les geven op het voortgezet (speciaal) onderwijs.

Meld je aan via deze link.