We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Webshop van Boekelse Mieke wint titel ‘Beste webwinkel van Nederland’

vrijdag 26 maart 2021 door

Webshop van Boekelse Mieke wint titel ‘Beste webwinkel van Nederland’

De webshop Puur Mieke wint voor de 4e keer op rij een Shopping Award voor beste webwinkel in de categorie Eten. Op 25 Maart werden er voor de 19e keer Shopping Awards uitgereikt aan de beste webwinkels van Nederland.

Dit keer niet tijdens een gala avond, maar met een flitsende online editie. In de categorie ‘Eten’ won Puur Mieke de prestigieuze gouden award.

Puur Mieke mag zich hiermee voor de 4e keer op rij een van de beste webwinkels van Nederland noemen in haar branche. Puur Mieke kreeg van de consumenten en de vakjury gemiddeld het hoogste rapportcijfer, waarmee ze de andere webshops in deze categorie achter zich liet.

Puur Mieke is gevestigd in het Brabantse Boekel en een initiatief van Mieke Hendriks. Met de webshop wil zij iedereen op een eerlijke en betrouwbare manier adviseren in het gebruik van pure producten. Alle producten in de webshop zijn persoonlijk door Mieke nagekeken en zijn glutenvrij, lactosevrij, sojavrij, gistvrij, gmo-vrij en bpa-vrij.

Ook zijn alle producten vrij van geraffineerde suiker, vrij van slechte e-nummers, waar mogelijk biologisch en vrij van weekmakers. Je vindt in de webshop niet alleen alles over voeding en supplementen, maar ook verzorgingsproducten, gebruiksartikelen en boeken.

Daarnaast houdt Mieke ook een blog bij waar ze uitgebreide informatie deelt over verschillende onderwerpen, plus een scala aan gezonde recepten. Ook leuk om te weten, als je een bestelling bij Puur Mieke plaatst wordt deze plasticvrij en zo milieuvriendelijk mogelijk verpakt. Er wordt hiervoor uitsluitend gerecycled papier gebruikt. Zelfs glaswerk wordt verpakt met speciaal gestanst papier. Om pakketjes stevig dicht te plakken wordt er plasticvrije ECOtape gebruikt, waardoor de gehele verpakking bij het oud papier kan.

Mieke Hendriks is begonnen in haar tuinhuisje. “In het begin deed ik alles zelf, de producten beheren op de webshop en het inpakken en het verzenden. Inmiddels is het gegroeid naar een bloeiend bedrijf met negentien medewerkers”. Ze runt het bedrijf met passie en dat straalt ze uit in alles wat ze doet. “De klanten krijgen bij elke bestelling een persoonlijk handgeschreven kaartje. Vaak doe ik er een sample bij, van iets wat ze kunnen uitproberen”. Ondanks de groeiambities blijft klantenservice het belangrijkste. “Als die goed is, komen mensen vanzelf terug naar onze webwinkel. We willen graag de gezonde bol.com van Nederland worden, een begrip als het ware”.