We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Weer net niet voor Boekel Sport

maandag 16 oktober 2017 door Mario van Dinther

Boekel Sport lijkt in 3D in de spreekwoordelijk hoek waar de klappen vallen te zitten. Zondag was het in Schaijk bij DAW weer net niet.

Er werd met 2-1 verloren. Strijdlust was er voldoende door de mannen van John Elbers maar gevaarlijk werden ze niet voor het doel van DAW. De ploeg uit Schaijk nam na 12 minuten een 1-0 voorsprong door Bart Vos. Daarna zorgde Jesse Zwanenburg dat die stand niet groter werd. Tim Schuijers probeerde het na een goede actie met een poging van afstand maar doelman van der Aalst kreeg er zijn vingertoppen tegen. Teun Graat viel geblesseerd uit in de eerste helft en hierdoor maakt Gijs van Houtum zijn debuut in het eerste.

In de tweede helft speelde Boekel Sport nog sterker. Twan Merks wist een goede combinatie met Jelle Bouwmans met zijn ‘zwakke been’ feilloos binnen te trappen. Het wachten was op meer want de verdediging van DAW had het zwaar. Wat Boekel Sport niet lukte deed deed Siem van Merwijk van de thuisploeg wel. Scoren uit een bijna onmogelijke hoek. Weer geen winst voor Boekel Sport.

Venhorst kwam niet in actie zondagĀ  voor de competitie. Zij vierden het 60-jarig jubileum met een wedstrijd van het huidige eerste elftal tegen het kampioenelftallen van 2005-2006.