We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

De Wensboom is weer geopend!

dinsdag 6 november 2018 door

De Wensboom is weer geopend!

De Wensboom is op 1 november weer gestart om voor de feestdagen van 2018 wensen te verzamelen. Er is alweer een flink aantal wensen ontvangen.

Geef bruikbaar speelgoed een tweede leven. Wil je andere kinderen graag een handje helpen en ben je bereid je eigen speelgoed hiervoor weg te geven? Klik dan hier voor de wensenlijst en kijk of er een wens tussen zit die jij kunt vervullen!

Kinderen die een overvloed aan speelgoed bezitten worden door Stichting de Wensboom gemotiveerd om speelgoed waar zij niet meer mee spelen af te staan aan kinderen die het met minder moeten doen.

Ben jij maximaal 13 jaar oud? Heb je het thuis niet breed? En heb jij een wens voor de feestdagen? Klik dan hier om je wens door te geven. Wie weet wordt jouw wens vervuld.