We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Werk in uitvoering: veilige schoolroutes

maandag 4 november 2019 door

Werk in uitvoering: veilige schoolroutes

Veilige Schoolroutes, project “Voetgangers Oversteekplaats & Doortrekken Fietsstraat Bernardstraat”. Het kruispunt Burgtstraat – Bernardstraat wordt opnieuw ingericht en voorzien van een Voetgangers Oversteek Plaats (VOP). Middels zebrapad en waarschuwingssysteem kunnen voetgangers en fietsers veiliger oversteken na de aanpassingen.

De uitvoering staat gepland in week 46-47.

Het verzoek hierbij zoveel als mogelijk de kinderen per fiets of te voet naar school te laten komen. De kiss en ride zone in de Burgtstraat blijft bereikbaar via de Beatrixlaan. Tijdens de uitvoering wordt een omleidingsroute aangegeven.

Dat er hinder door de werkzaamheden zal ontstaan is niet te voorkomen. We zullen ons uiterste best doen deze maximaal te beperken en vragen om uw begrip voor de tijdelijke overlast.

De bereikbaarheid van school, sporthal en woningen blijft mogelijk via de omleidingsroute. Voor de voetgangers worden looproutes aangelegd.