We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Werken aan veilige schoolroutes!

maandag 7 oktober 2019 door

Werken aan veilige schoolroutes!

Gemeente Boekel is in voorbereiding met Veilige Schoolroutes en binnen dit kader de projecten “Voetgangers oversteekplaats Kerkstraat – Sint Janplein” en “Verlengen Fietsstraat Bernardstraat”.De oversteekplaaten bij het Sint Janplein en het kruispunt Burgtstraat – Bernardstraat worden opnieuw ingericht en voorzien van een Voetgangers Oversteek Plaats (VOP). Middels zebrapad en waarschuwingssysteem kunnen voetgangers en fietsers veiliger oversteken.

De uitvoering staat gepland in week 42/43 (14 tot en met 25 oktober).

Het verzoek hierbij zoveel als mogelijk de kinderen per fiets of te voet naar school te laten komen. De kiss en ride zone in de Burgtstraat blijft bereikbaar via de Beatrixlaan-Burgt. Tijdens de uitvoering wordt een omleidingsroute aangegeven.

Dat er hinder door de werkzaamheden zal ontstaan is niet te voorkomen. We zullen ons uiterste best doen deze maximaal te beperken, en vragen om uw begrip voor de tijdelijke overlast.

De bereikbaarheid van school, sporthal en woningen blijft mogelijk via de omleidingsroute. Voor de voetgangers worden looproutes aangelegd.