We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Wil jij een belevingspad in Boekel? Stem dan mee!

zaterdag 28 december 2019 door

Wil jij een belevingspad in Boekel? Stem dan mee!

Kern met Pit daagt mensen uit om hun droom voor de buurt binnen een jaar te realiseren. Wil jij een speeltuin aanleggen in je buurt, een molen restaureren, een educatieve app ontwikkelen over de lokale historie, een pluktuin, klusschuur voor de buurt, of een toneelstuk maken met jongeren uit je wijk? Kern met Pit helpt je hierbij! Lukt het binnen een jaar? Dan krijg je 1.000 euro en het Kern met Pit-predicaat.

Stichting D’n Eik vraagt hierbij uw stem voor het ‘Belevingspad voor kinderen’. Het idee is om hierbij het kind (doelgroep tot en met 10 jaar) zelf de verbondenheid met de natuur (zintuiglijk) te laten ervaren door zien, horen, ruiken, proeven, voelen, evenwicht en beweging te laten beleven en verwonderen over de natuur.

Vanaf 8 december tot 8 januari kun je hier je stem uitbrengen (kies voor Belevingspad van de Perekker, Noord-Brabant). Bekijk hier het project.

De winnaar wordt per provincie (voor 50% door internetstemmen en voor 50% door de jury) bepaald en bekend gemaakt op 18 januari tijdens de Kern met Pit dag. De trofeewinnaar wint maar liefst 1.000 euro!

Hartelijk dank, namens stichting D’n Eik