We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Wind speelt Venhorst parten tegen Erp

maandag 11 maart 2019 door

Wind speelt Venhorst parten tegen Erp

Uit in Erp behaalde Venhorst in het najaar een verdiende 3-0 overwinning. Benieuwd of  Venhorst zondag weer een goed resultaat zou behalen.

Terwijl de wind sportpark De Voskuilen teisterde was het onder de overkapping goed toeven, met de geur van Duitse wursten en pullen limonade. Op het veld was minder te genieten, want vrijwel elke bal verdween richting de Vanderzandenboulevard, waar prins Mark aan het uitrusten was van de Carnavalsfeesten. Eén bal vanaf rechts voorgegeven kreeg zoveel wind/snelheid mee, dat de Venhorstse verdediging mis tastte en door Erp binnen werd geschoten, 0-1, al na drie minuten. Fatsoenlijk voetbal bleek echter niet mogelijk en beide teams wisten nauwelijks goed voor het vijandelijke doel te komen. De rust kwam voor iedereen als geroepen. Na wat wurst en een pul limonade was het hopen op beter weer en beter voetbal in de tweede helft. Helaas werd het er zeker niet beter op. Het was drukker met ballen zoeken dan met voetballen. De laatste 5 minuten kreeg Venhorst nog een paar mogelijkheden, maar gescoord werd er niet meer. Jammer voor de kersverse vader Luuk vd Boogaard, want iedereen gunde hem natuurlijk een mooi resultaat na een paar vermoeiende dagen en nachten. Met een kleine Van den Boogaard en een Deutsche Mittag zagen we daarom toch veel lachende gezichten na afloop.

Volgende week zal er echter weer volop voor de punten gespeeld/gevochten moeten worden, uit tegen EVVC Vinkel, altijd lastig!