We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Winteravondconcert in de St. Agatha kerk

dinsdag 18 december 2018 door

Winteravondconcert in de St. Agatha kerk

Zaterdagavond 15 december was er het Winteravondconcert in de St. Agatha kerk.

Het was een initiatief van EMM die met het harmonieorkest en de slagwerkers een uitvoering gaven in genoemde kerk. Ook het vocaal kwartet Cantantes, met Hanny Hanenberg-van Doren, gaf een aantal optredens. Dit alles in nauwe samenwerking met het parochiebestuur en diaken Henk van Thiel. Bij binnenkomst was er koffie en thee met koek en, later in de pauze, was er gelegenheid om een drankje te nuttigen. Zoals gebruikelijk werd er ook met de schaal rondgegaan, niet alleen voor een bijdrage maar ook voor met snack. Na afloop was er nog de mogelijkheid voor een meet en greet met nog een drankje.

De kerk zat mooi vol en de aanwezigen genoten van een afwisselend programma van genoemde artiesten. Met name de afwisseling van EMM met al hun instrumenten en  Cantantes a capella was bijzonder. Het was een experiment om de kerk ook te gaan gebruiken buiten de gebruikelijke vieringen om. Deze avond was zeer geslaagd en absoluut voor herhaling vatbaar.