We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Woodstockstore houdt rommelmarkt

donderdag 15 juli 2021 door

Woodstockstore houdt rommelmarkt

Woodstockstore houdt op zaterdag 17 en zondag 18 juli een rommelmarkt op de hoek van Peelsehuis en Bovenstehuis in Boekel.

Bij Woodstockstore werken een vijftal vrijwilligers om ingezamelde vintage spullen op te knappen. Woodstockstore is gespecialiseerd in pick-ups, audio en hifi vooral uit de vorige eeuw. Daarbij hebben ze in de afgelopen jaren heel veel lp’s en singles toegevoegd. Tijdens het speuren van vintage items stootte men op heel veel mooie spullen, en zo ontstond er een groot arsenaal aan van alles voor in en om het huis.

Kraampjes en terras
Woodstockstore houdt opruiming van heel veel spulletjes die niet meer in de collectie passen, waaronder veel LP’s. Deze zijn te koop vanaf 50 cent. De organisatie gaat er twee gezellige dagen van maken met kraampjes en een terras voor een drankje en hapje. Koffie, thee, ranja en een koekje is gratis. Uiteraard met inachtneming van de geldende richtlijnen i.v.m. het coronavirus.

Informatie
De deuren zijn open vanaf 11.00 uur en sluiten om 19.00 uur. Op de website www.woodstockstore.nl kun je zien wat Woodstockstore zoal verkoopt.