We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Zaklampen-wandeltocht voor jong en oud

maandag 3 december 2018 door

Zaklampen-wandeltocht voor jong en oud

Volleybalclub Unitas uit Boekel organiseert op vrijdag 28 december weer een sfeervolle ‘Zaklampen-wandeltocht’.

In 2016 werd dit evenement voor de eerste keer gehouden en dat was een daverend succes, reden dus om dit te herhalen, nu met een nieuwe start-locatie en twee volledig nieuwe routes.

Jong en oud kan dan in het donker op pad – gewapend met een zaklamp – voor een verfrissende en misschien zelfs spannende wandeltocht over de mooiste Boekelse paden.

Zelfs voor mensen die Boekel goed kennen zal het wandelen bij het schijnsel van een zaklantaarn toch een bijzondere ervaring zijn, zeker met de donkere dagen rond Kerst en Oud&Nieuw als achtergrond.

Iedereen is welkom, de tocht is geschikt voor jong en oud (je kunt kiezen uit twee uitdagende routes van 5 of 10 km) waarbij onderweg ook aan de inwendige mens zal worden gedacht!

Beide routes starten bij Unitas-hoofdsponsor Café ’t Menneke.

Tussen 18.00 en 19.30 kun je inschrijven en starten, het inschrijfgeld bedraagt slechts €2,50 per persoon. De tocht eindigt ook weer bij ‘t Menneke waar je in winterse sferen nog kunt nagenieten en (zo nodig) opwarmen onder het genot van een hapje en een drankje.

Tot ziens op vrijdag 28 december, en vergeet je zaklamp niet!

Voor meer informatie: www.vc-unitas.nl