We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Middag workshop: Familie Opstellingen

dinsdag 19 maart 2024 door

Middag workshop: Familie Opstellingen

Een Opstelling maakt een probleem, patroon of een systeem inzichtelijk dat je in de weg staat. Dat wat inzichtelijk is gemaakt komt daarna ook in beweging en werkelijke veranderingen komen tot stand.

Familie Opstellingen kunnen precies datgene bloot leggen waar het bij jou om draait. Trauma’s, overtuigingen of belemmerende gedachten die van generatie op generatie worden overgedragen kunnen tijdens een Opstelling eindelijk gezien en begrepen worden. Of het nu je eigen Opstelling is of die van een ander, het bijwonen van een Opstelling geeft je inzicht en zet dingen in beweging.

Je vraag hoeft helemaal niet te gaan over je familie, ook andere systemen kunnen een rol spelen en vragen kunnen gaan over alles waar je in vast lijkt te lopen. bv relaties, zakelijk, persoonlijk, ouder-kind, conflicten, lichamelijke problemen etc etc. Je kunt zelf een vraag indienen of alleen als representant of toeschouwer deelnemen.

Ervaring van deelnemer: ‘Een bijzondere en liefdevolle middag die werd begeleid door Dimphy die dit perfect deed en alle tijd nam voor de deelnemers. Het was mijn 1e ervaring met familieopstelling en was representant. Ik vond het bijna iets magisch hebben hoe dit werkt ook al is het niet uit te leggen. Voor herhaling vatbaar’

De volgende Opstellingen middagen zijn op 6 april, 1 juni en 28 september van 13.00 tot 17.30u Deelname aan de workshop kost 35 euro, deelname met een eigen opstelling 80 euro. Info en aanmelden 0492 321 562 www.yishi.nl of info@yishi.nl , Bezuidenhout 10, Boekel. Zie voor het hele aanbod van lessen en workshops www.yisihi.nl