We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Zit je bij scouting? Dan ga je ook op weekendkamp!

maandag 1 april 2024 door

Zit je bij scouting? Dan ga je ook op weekendkamp!

Bij Scouting Boekel gaan in het voorjaar alle groepen één of meerdere nachtjes buiten de deur logeren, zo ook onze jongste leden, de bevers en de welpen. De bevers, jongens en meisjes uit groep 1, 2 en 3 bleven begin maart één nachtje in de blokhut slapen samen met hun leiding.

Dit jaar was het thema Super Mario. Wie kent Super Mario nou niet? Tijdens het weekend kwamen er zomaar twee rare figuren uit het Mario universum langs in blokhut D’n Perekker. Zij hebben tijdens het weekend diverse levels moeten voltooien om uiteindelijk de prinses te redden.

Half maart zijn ook onze welpen (jongens en meiden uit groep 4, 5 en 6) een weekend blijven slapen in de blokhut. Een paar jaar ouder, dus het weekend begon hier al op vrijdagavond. Dit jaar was de blokhut omgetoverd tot een ware spelshow studio. Tijdens het weekend lijkt de spelshow in het honderd te lopen. Presentator Jacky Pot loopt de kantjes ervan af en is telkens te laat, zijn assistent Johny moet alles oplossen. Gelukkig komt alles aan het einde van het weekend goed en kunnen we het grote ShowBiz Batavieren spel met het Rad van Fortuin spelen.

Doe je mee met Sjors Sportief?
Zit jij in groep 1 t/m 6 en lijkt het jou ook leuk om iedere zaterdag mee op avontuur te gaan en als hoogtepunt ook nog op kamp? Meld je aan voor Sjors Sportief en kom op 6 en 13 april meedoen met de bevers of welpen om zelf te zien hoe leuk het is. Als je lid wordt mag je ook nog mee op zomerkamp!

De bevers logeren eind mei 2 nachtjes in de blokhut in Boekel en de welpen gaan in de eerste week van de zomervakantie op kamp in de regio.

Potgrondactie
Zaterdag 23 maart hebben we met zijn allen potgrond verkocht. Binnen enkele uren waren we door onze gehele voorraad heen en kunnen vele plantjes in Boekel weer heerlijk bloeien in de potgrond van Scouting Boekel. Iedereen die een zak gekocht heeft, bedankt! Wij kunnen met uw bijdrage weer leuke dingen doen en investeren in materialen.