We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Zonnig BoeCult met veel publiek

dinsdag 29 augustus 2017 door

Zonnig BoeCult met veel publiek

Boekel kan weer terug kijken op een gastvrij en actief weekend. Zaterdag klonken de beats van de Local Dj’s over de belangstellenden en werd de avond afgesloten met de diskjockeys van Q-music.

Zondag was het BoeCult in Boekel. Het jaarlijkse muziek, kunst en cultuur festival bood een gevarieerd programma. De dag begon met een openluchtmis. De Hofzangers brachten daarna met hun liedjes meteen al wat sfeer. Rondom het Sint Agathaplein en gemeenschapshuis Nia Domo werden alle activiteiten gehouden. In het park achter Nia Domo waren de acts van het straattheater. Te zien waren onder meer Mad Science, , Duo Abbraccio uit Belgie , Trampoline Act Temple en Circus Herman Renz met clown Milko die zijn komische acts rond spuit over zijn jonge publiek. Op het plein was het RABO paviljoen opgesteld, een grote witte overkapping, zodat bezoekers altijd droog stonden bij een groot podium voor optredens van de artiesten.  BoeCult biedt elk jaar een ander programma en artiesten. Zondag traden o.a John de Bever, Baby Blue, Broadway Brass intermezzo Laura van den Elzen en Rob de Nijs op.