We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

ZorgMies zoekt mensen met hart voor medemens

dinsdag 5 juli 2022 door

ZorgMies zoekt mensen met hart voor medemens

ZorgMies is een organisatie die thuishulp aan ouderen en gezinnen biedt. Langer zelfstandig thuiswonen in Mook & Middelaar, Gennep en Bergen in Limburg en de gemeenten Cuijk, Mill & St Hubert, Grave, Boxmeer, Boekel, Gemert of Bakel? ZorgMies Maas & Peel biedt ondersteuning aan uw naaste(n) of als u zelf hulp zoekt bij de dagelijkse activiteiten.

Maaike van Oostrum van ZorgMies:

“Ik hoop dat ik met mijn enthousiasme, een gezonde dosis humor en werken vanuit mijn hart, het vermogen mag hebben om een mooi, lief, leuk en vooral een betrouwbaar team op te bouwen waar velen mensen uit Maas & Peel blij en gelukkig van worden.”

ZorMies is op zoek naar mensen die iets voor de ander willen betekenen: gezelschap, wandelen, spelletje, samen eten, enz. Vind jij het leuk om iets te doen voor de ander? Laat het weten aan Maaike. Er staat een vergoeding tegenover van € 16,00 bruto per uur.

Meer info? Bel Maaike via 06-14908549 of mail maasenpeel@zorgmies.nl.
Check hier de website.