We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

ZorgMies

vrijdag 12 november 2021 door

ZorgMies

Mogelijk heb je al eens gehoord van ZorgMies. ZorgMies is er om mensen die extra ondersteuning en aandacht nodig hebben te helpen. Er zijn 50 vestigingen door heel Nederland. Vanaf augustus 2020 zijn ze ook actief in de regio Maas & Peel waar Boekel ook onder valt.

We stellen je voor aan Maaike van Oostrum – Horsten van ZorgMies: “Ik ben Maaike en ik woon in Elsendorp. Ik ben werkzaam in o.a. Boekel, Mook & Middelaar, Gennep, Bergen, Cuijk, Mill &  St Hubert, Grave, St. Anthonis, Boxmeer, en Gemert & Bakel. Ik wil jullie graag vertellen wat wij precies doen.”

Maar wat is nu ZorgMies?
ZorgMies levert mantelzorgondersteuning. De zorg van ZorgMies sluit aan bij het gewenste dagritme, op de momenten dat het jou wenst. Persoonlijke aandacht, zorgzaamheid en respect staan daarbij voorop. Want ZorgMies gelooft in de persoonlijke klik. Dat is niet alleen prettig, maar van essentieel belang

“Wanneer we ouder worden of er alleen voor staan, of wanneer er sprake is van een ziekte of een beperking binnen een gezin kan extra hulp welkom zijn.” vertelt Maaike. “In veel gevallen lukt het met familie, vrienden, buren en/of professionals deze periode prima te doorstaan. Wellicht is dit niet altijd het geval, zeker niet wanneer er een langdurige situatie ontstaat. Een ZorgMies kan in dergelijke gevallen behulpzaam zijn en voor verlichting zorgen.”

Persoonlijk
“Onze zorg sluit aan bij het dagritme, op de momenten dat de klant dat wenst. Aandacht, integriteit en respect staan daarbij voorop.” ZorgMies ondersteunt en begeleidt bij de dagelijkse activiteiten in eigen huis en daarbuiten. “Samen met de klant maken we heldere afspraken over  wensen en behoeften; wat moet er gedaan worden, op welke dagen en uren.” vult Maaike aan.

Zorgzaam
“Onze ZorgMiesen worden persoonlijk door ons geselecteerd. Zij hebben ruime levenservaring, zijn zorgzaam en prettig gezelschap. Ze beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en werken als freelancer.” De kosten zijn gebaseerd op het aantal gewerkte uren. Een intake bij ZorgMies is altijd gratis en vrijblijvend.

Meer informatie over tarieven en voorwaarden staat op de website.

ZorgMies kan particulier vergoed worden of middels een PGB. “Oftewel uit de WMO of de WLZ en we hebben een samenwerking met Pantein dus ook via Pantein zijn er mogelijkheden om ZorgMies in te zetten. Wil je weten wanneer dat mogelijk is dan mag je altijd contact met mij opnemen of met het thuiszorgteam van Pantein.”

Een greep uit de diensten die ZorgMies kan leveren:

 • Gezelschap houden, samen lezen of een spelletje doen
 • Begeleiden bij wandelen of uitstapjes
 • Onderhouden van sociale contacten
 • Boodschappen doen
 • Samen koken
 • Persoonlijke begeleiding
 • 24-uurs zorg
 • Huishoudelijk werk
 • Samen tuinieren
 • Klusjes in en rond huis
 • Verzorgen van huisdieren
 • Administratie bijhouden
 • Begeleiden naar arts of therapeut
 • Slaap-/waakservice

Informatie
Maaike van Oostrum – Horsten
Telefoon: 06-14908549
Email: maasenpeel@zorgmies.nl
Website: www.zorgmies.nl

Volg ZorgMies ook via Facebook of LinkedIn.

“Mensen aan elkaar verbinden zodat iedereen er blij van wordt is het mooiste wat er is. Dat maakt dat een zorgvrager en diens mantelzorger weer oprecht kunnen gaan genieten van elkaar. Mensen gelukkig maken, hen een fijne, zinvolle dag en een goed gevoel bieden, dat is waar mijn hart ligt en dat is wat ik bereiken met mijn team van lieve en betrouwbare ZorgMiesen.”

ZorgMies maakt het leven leuker!