We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Keukenbazen battle 2018

woensdag 16 mei 2018 door

Keukenbazen battle 2018

KeukenBazen Battle is de leukste kookwedstrijd voor kinderen van 10 t/m 12 jaar! Deelnemers komen uit 17  gemeenten in de Regio Noord-oost Brabant. Ook gemeente Boekel doet mee.

In aanloop naar deze battle organiseert de werkgroep ‘Keukenbazen Boekel’ in Boekel en Venhorst speciaal voor de kinderen uit groep 6 en 7 leuke workshops bij diverse foodsuppliers uit Boekel en Venhorst. Dit onder de noemer Keukenbazen ‘on stage’. Onlangs is de eerste workshop over Melk geweest. De tweede ‘on stage’ over komkommers staat gepland op woensdag 23 mei, bekijk hier de informatie over deze activiteit en om je in te schrijven! Voor meer informatie over de workshops in Boekel bekijk hier de PDF.

Als kinderen na het deelnemen aan al deze leuke workshops helemaal enthousiast geworden zijn, kunnen zij zich inschrijven voor de Keukenbazen Battle 2018. De inschrijving daarvoor kan via www.keukenbazen.nl en sluit op 23 september. Groepjes van 2 of 3 kinderen kunnen zich inschrijven en maken samen een heerlijk hoofdgerecht van zoveel mogelijk producten van Boekelse of Venhorstse bodem. Een jurykok uit Boekel kiest uit de Boekelse deelnemers een winnaar welke mee mag naar de grote finale op 6 oktober waar zij dan in ’s-‘s-Hertogenbosch hun gerecht gaan maken voor een professionele jury.

Op woensdag 10 oktober wordt de grote winnaar van KeukenBazen Battle 2018 bekend gemaakt.

Wil jij meer informatie over de Keukenbazen Battle 2018: ga naar de website.