We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Bart: “Voor iedereen een (t)huis!”

woensdag 16 februari 2022 door

Bart: “Voor iedereen een (t)huis!”

Gemeenschapsbelang Venhorst – Boekel stelt u voor aan: Bart van den Hoogen, swingend op nummer 4!

Bart is opgegroeid in Wanroij en ondanks dat hij het Boekelse gevoel wel kende van zijn familiebezoeken was zijn grote liefde Angela er voor nodig om de Middenpeelweg definitief over te steken.

Deze keuze is hem goed bevallen, hij woont nu al 25 jaar op De Biezen  samen met zijn vrouw en drie kinderen.

Hij is  in zijn vrije tijd veel te vinden op de sportvelden maar zijn grote passie is muziek! “Muziek, het brengt mensen bij elkaar, de saamhorigheid die het met zich meebrengt is een groot goed, ook in deze lastige tijd dat we niet naar festivals, concerten of andere podia kunnen, kan muziek voor een fijne sfeer zorgen.”

“Ook het maken van muziek voor een ander, het geeft echt voldoening als je daar waardering voor krijgt. Het kan groots zijn, maar klein is zeker zo mooi en er is voor iedereen wel wat waarbij hij of zij zich prettig voelt. Voor mij geeft het zowel inspiratie als ontspanning.”

Natuurlijk kennen we Bart ook door zijn jarenlange inzet voor Gemeenschapsbelang Venhorst – Boekel.

Door zijn werk is Bart goed op de hoogte van bouwen en duurzaamheid. Hij maakt zich dan ook sterk voor bouwplannen in alle kernen, ‘voor iedereen een (t)huis’ is zijn streven. Dit draagt hij al jaren uit en zal hij ook de komende periode weer met zijn kenmerkende inzet blijven doen.

Het is zoals hij zelf treffend zegt: “Door de jaren heen heb ik gemerkt dat het er toe doet als je meepraat binnen de gemeente, want ook jij kan het verschil maken door samen met je partijgenoten iets in beweging te zetten. Daarom heb ik me destijds aangesloten bij Gemeenschapsbelang!”

Zijn motto luidt: ‘Met elkaar, voor elkaar!’

Gemeenschapsbelang Venhorst – Boekel