We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Ronald: “Veilig fietsverkeer voor Venhorst en Boekel”

donderdag 10 februari 2022 door

Ronald: “Veilig fietsverkeer voor Venhorst en Boekel”

Gemeenschapsbelang Venhorst – Boekel stelt u voor aan: Ronald Jacobs. Ronald is in Boekel komen wonen toen hij samen met zijn vrouw Agnes in Boekel een huis vond. Zijn vrouw is een echte Boekelse èn nummer 13 op de lijst van Gemeenschapsbelang Venhorst – Boekel.

Ronald had niet veel moeite om als ‘import’ zijn plek te vinden in Boekel: ‘’Het is een actief dorp waar je snel in het verenigingsleven wordt getrokken als buitendorpse door de vele clubs en verenigingen die Boekel rijk is. Dat maakt het voor een buitendorpse makkelijker om de mensen te leren kennen.’’

En dat is te merken, want dat hij is betrokken bij verschillende verenigingen. Hij is al jaren actief bij carnavalsvereniging de Vliegenmeppers, WielerTourClub Boekel en de Sinterklaasintocht van Boekel en Venhorst. Daarnaast geeft hij trainingen bij Boekel Sport en is hij ook nog lid bij, de enige echte sambaband van Boekel: Sambanda.

Naast zijn drukke verenigingsleven werkt Ronald met plezier als docent Hout en Bouw en maakt hij graag tijd voor zijn vrouw Agnes, zijn kinderen Tim en Sander en hun hond Bo. Als je Ronald, in zijn vrije tijd, niet bij zijn gezin treft, kun je hem ook tegen komen op zijn racefiets of mountainbike.

Tot slot is natuurlijk de belangrijkste vraag: waar gaat hij zich de komende jaren sterk voor maken? Ronald: “Ik wil het fietsverkeer, voor groot en klein, jong en oud, in en rond Venhorst en Boekel veiliger maken. En een plek creëren waar jongeren kunnen ontdekken, ervaren wat ze leuk vinden om in hun vrije tijd te doen.’’

Gemeenschapsbelang Venhorst – Boekel